Ik ben om!

film_netlifxRuim een halfjaar geleden stelde Maximan voor om een proefabonnement bij Netflix te nemen. Dan zouden we eens kunnen kijken of het iets voor ons was. Ik was behoorlijk sceptisch, omdat ik zo mijn eigen lijstje met series had, waar ik me ’s avonds prima mee kon vermaken. Ja, wel met reclame, maar die kan ook heel handig zijn. Even naar het toilet, even drinken pakken, even je nagelvijl zoeken. Tijd zat tijdens de reclame. Dus waarom zou je betalen voor televisie, als het ook ‘gratis’ kan?

Het proefabonnement was voor een half jaar gratis, dus toch maar gedaan. Na een maand – wat zeg ik? – na een week was ik al hooked! Heerlijke series waarvan je de afleveringen achter elkaar kan kijken. De nieuwste films en dan zijn ze niet zo kinderachtig alleen de B-films op te nemen. En geen reclame. Halleluja! Ik had me niet gerealiseerd dat ik me zo ontzettend ergerde aan de reclameblokken. Niet zo zeer de reclames zelf, als wel dat een film vaak twee keer zo lang duurt door het oponthoud.

Ik heb al voorgesteld de schotel van dak te halen en dat abonnement op te zeggen, want ik wil echt niets anders meer!

Dit bericht is geplaatst in 100% Vrouw met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge