Jachtinstinct

mula-hamertje-tik-diverse-kleuren__21602_PE106541_S4Soms overkomen je van die dingen die je geen twee keer lukken. Zoals vanmorgen. Ik zit gezellig bij Miniman op grond met hamertje tik te spelen. ‘Mama doen!’ klinkt regelmatig door de kamer. En dan moet je nog goed oppassen voordat je een flinke mep op het gekleurde staafje geeft. Voor je het weet plet je één van die aandoenlijke garnalenvingertjes en dat wil je niet op je geweten hebben! Op het moment dat ik flink uithaalde, streek er heel gemoedelijke een vlieg neer op het blauwe staafje. Ondanks dat ik op de rode mikte, veranderde de richting automatisch naar blauw. Noem het puur geluk, noem het jachtinstinct, maar de vlieg is niet meer….

Dit bericht is geplaatst in 100% Vrouw met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge