Leve sleur!

teletubbiesHet is zaterdagochtend, 7 uur. Miniman zit met zijn ontbijt voor de televisie en kijkt Teletubbies. Hij was om half 6 al wakker en daardoor ik ook. Ik heb net mijn eerste groene smoothie ooit op, die overigens best te pruimen was. Maximan ligt nog op één oor. Knuffelkat ligt zich op het speelkleed uitgebreid te wassen. Een perfect moment om een eerste blog te schrijven. Het is een luxe als ik even ongestoord iets voor mezelf kan doen. Als de Vrouw van dit gezin is er eigenlijk altijd wel wat te doen of iemand aandacht te geven. Traditie tegen wil en dank.

Niet dat je me hoort klagen. In tegendeel! Er is mij in mijn leven zo ontzettend veel overkomen. Ik heb zo ontzettend veel meegemaakt, dat deze serene rust een weldaad is voor mijn hoofd. Naarmate het weblog vordert zal het gaandeweg duidelijker worden, dat ik geen standaard leven geleid heb. Op dit moment zeg ik: Lang leve de sleur!

Dit bericht is geplaatst in 100% Vrouw, Moeder De Vrouw met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge