Gemak dient den mensch!

Allerhande boxVandaag wil ik jullie vertellen over mijn nieuwe doos. De Allerhandebox, wel te verstaan. Misschien ben ik een beetje voorbarig, want de box is tien minuten geleden bezorgd en ik ben nu al laaiend enthousiast!

Vier dagen geleden heb ik de box via de website besteld. Het handige van deze kant-en-klare boodschappendoos, vind ik dat ik er meteen een lading boodschappen bij kan bestellen. Dus meteen maar een weekvoorraad frisdrank erbij besteld. Zonder extra bezorgkosten! Appie levert in de keuken, dus voor mij scheelt dat behoorlijk wat sjouwwerk. En dat is met mijn energielevel heel welkom.

Voor zover ik heb gezien zijn de ingrediënten lekker vers en goed gekoeld. Waar ik ook blij mee ben, is dat de producten grotendeels biologisch zijn. Je moet tenslotte goed voor je lijf zorgen, van want je hebt er maar eentje. Vanavond ga ik meteen de eerste maaltijd klaarmaken en op tafel zetten. Ik laat jullie weten hoe dat is gegaan en hoe het mijn mannelijke huisgenoten bevalt.

Dit bericht is geplaatst in 100% Vrouw, Gezonde Vrouw, HuisVrouw met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge