Bewuste vis

bewuste-visweek

Fotocredit: http://www.bewustevisweek.nl/

Vis eten is lekker en goed voor je. Maar als we niet opletten, bestaat de kans dat oceanen leegraken en kwetsbare kustgebieden verloren gaan. Tijdens de Bewuste Visweek – van 21 t/m 27 september – besteden supermarkten en leveranciers aandacht aan duurzame visserij en verantwoorde kweek.  De Bewuste Visweek is een intiatief van het Wereld Natuurfonds en twee onafhankelijke keurmerken MSC en het ASC.

Recept Pangavis

Ook Albert Heijn had een heerlijke Pangavis met kriel en frisse tomatensalade in de Allerhande box van deze week. Zelfs Maximan, die echt geen visliefhebber is, vond het heerlijk. De enige vis die hij normaal gesproken kan waarderen, is de vis die aan zijn vishengel bungelt als hij met zijn vader echte mannendingen gaat doen. Zoals een hele dag op een krukje aan de rand van het water zitten, om naar een dobber te staren. Ik kan daar geen plezier aan beleven, maar wel aan het klaarmaken van de vangst! We vullen elkaar gewoon goed aan. 🙂

Dit bericht is geplaatst in 100% Vrouw, Gezonde Vrouw, HuisVrouw met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge