Relaxmodus

To_be_relaxed_2013-04-9_17-58Voor geen goud zou ik mijn Miniman willen missen. Als hij weg zou zijn, zou ik mijn linkerarm ervoor geven om hem terug te krijgen. Wat zeg ik? Ik doe mijn rechterarm er ook bij! Maar soms, heel soms, is een dagje zonder Miniman gewoon lekker. Even geen: “Niet met je schoenen op de bank. Gillen doen we hier niet. Eet nou eens door. Jawel, we gaan wél naar bed!” Vandaag is zo’n dag. Vrolijk zwaaiend ging Miniman vanmorgen met Maximan mee naar opa & oma. Pffff, relaxmodus!

Dat wil overigens niet zeggen dat ik op mijn lauweren ga rusten. (Mooie uitdrukking vind ik dat.) Natuurlijk geniet ik op mijn gemak van mijn kopje koffie terwijl deze nog heet is. En niet koud heeft staan worden, omdat Miniman mij juist nodig had toen ik de eerste slok nam. Ik ga ook zeker proberen vanmiddag een stukje te lezen in mijn boek, waar ik al máánden in bezig ben. Nee, de relaxmodus is voor mij vooral dat ik eindelijk op mijn gemak de klussen kan doen, die ik allang af had willen hebben. Dat ik ongestoord een blogje kan schrijven. Of de koelkast kan schoonmaken, zonder dat ik Miniman steeds uit de groentelade moet plukken. Ja, het is een ondernemend mannetje!

Relaxmodus is voor mij ook de radio aanzetten. Want eerlijk is eerlijk, het is nu wel een beetje stil in huis….

 

 

Dit bericht is geplaatst in 100% Vrouw, HuisVrouw, Moeder De Vrouw met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Relaxmodus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge