Toddler Terror

Sinds enige tijd hebben wij een kitten in huis. Het is een Maine Coone kater en voor de meeste mensen daardoor niet als kitten te herkennen. Met zijn 8 maanden is hij inmiddels groter dan de gemiddelde poes. In feite is hij dus een kleuter en daarmee loopt hij op dit moment aardig gelijk met de ontwikkeling van Mini-man. Beetje gek om een kind en een kitten te vergelijken? Misschien wel, maar bijgaande foto’s bewijzen dat er toch wel een kern van waarheid in zit.

Beide foto’s zijn deze week gemaakt. Op de ene foto is de dader Mini-man en op de andere onze kitten. Ik zou zeggen, zoek de verschillen!

Leuk is natuurlijk anders, om dit soort rommel op te moeten ruimen, maar het is wel te verklaren. Beide kleuters zitten in een fase van ontdekken. Mini-man op het gebied van oorzaak en gevolg, kitten meer van ‘wat is dat en is het eetbaar?’ Dit soort akkefietjes vragen echt wel wat van me. Het extra werk kost me veel energie en het moet ook meteen gebeuren. Of dit me lichamelijk uitkomt of niet. Voor je het weet lopen er twee kleuters door de scherven en kan ik ook nog eens naar spoedeisende hulp, respectievelijk dierenarts.

Allemaal leuk en aardig, maar wat doe je er aan? Niets. Je kunt alleen diep ademhalen en bij jezelf denken ‘Ook dit gaat voorbij…!’

Dit bericht is geplaatst in 100% Vrouw, KattenVrouw, Moeder De Vrouw met de tags , , . Bookmark de permalink.

6 reacties op Toddler Terror

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge