Wasknijpervissen

Vanmorgen was Mini-man ineens ziek. Hij lag lekker bij ons in bed en plotseling kwam zijn maaginhoud eruit. Geen leuk begin van Koningsdag, want ons Mini-mannetje lag daarna met een lijkbleek gezicht op de bank. Gelukkig is hij inmiddels weer opgeknapt.

Toen hij op de bank lag, vermaakte hij zich met zijn fantasie. Ik kan zo genieten van zijn rollenspellen en zelfverzonnen verhalen! Soms triggert dat bij mij creativiteit.

Hij had een stokje met een touwtje gevonden, iets van kapot speelgoed, wat hij gebruikte als hengel, terwijl hij over de rand van de bank hing. Ik haalde wat knijpers en maakt daar vissen van. Hoe? Heel simpel!

Print deze kleurplaat (of een andere mooie) uit en kleur de vissen. Knip ze daarna uit en plak ze op wasknijpers. Zorg dat het vissebekkie aan de kant zit waar de wasknijper open gaat. Let op dat de vis even groot over groter is dan de knijper, dat is het mooist. Als je echt in een knutselmood bent, plak je ze aan twee kanten voor een 3d effect. 😉 Leg ze op de grond en hengelen maar!

Helaas zijn onze vissen al weer overleden. Mini-man had geen zin meer en trok de vissen van de wasknijpers af voor dat ik een foto kon maken. Pffff, anticlimax.

Dit bericht is geplaatst in 100% Vrouw, Moeder De Vrouw. Bookmark de permalink.

2 reacties op Wasknijpervissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge