Pretty boy

 

Heerlijk! Het is weer weer om de slippertjes uit de kast te halen! Ook mijn sandaaltjes heb ik weer afgestoft en staan weer vooraan voor de grijp. Genieten zeg, dat zomerweer in mei! Maar als ik mijn zomerschoenen aan doe, wil ik wel vrolijk gelakte teennagels. Ik ben normaal niet zo van de nagellak, dus Mini-man vond het reuze interessant om te zien hoe ik mijn nagels ‘verf’. Met als gevolg dat hij zijn nageltjes ook gelakt wilde hebben. Kan je op wachten! šŸ˜€

Mini-manĀ is zo trots als een pauw met zijn lichtblauwe glitternageltjes. Zo ontzettend leuk om te zien! Eerst dacht ik, ik haal het er wel af als hij weer naar school gaat. Maar toen realiseerde ik me dat dit eigenlijk niet nodig is. Waarom zou een jongen geen nagellak mogen dragen als hij dat wil? Hij is in goed gezelschap;Ā Johnny DeppĀ heeft van nagellak een onderdeel gemaakt van zijn bohemian stijl. Helemaal hip en trendy!

Genderneutraal opvoeden vind ik absoluutĀ niet verkeerd. Mini-man mag ook met poppen spelen en als ik een dochter had gehad, had zij ook met auto’s mogen spelen of in een boom mogen klimmen. Op dit moment heeft Mini-man geen roze shirts in de kast liggen, maar ik schroom er ook niet voor om hem roze kleding aan teĀ trekken. Sommige mensen vinden dat dit homoseksualiteit in de hand werkt. Dit is natuurlijk volstrekte onzin! Mijn inziens heeft het juist een positieve invloed om het verschil tussen de seksen kleiner te maken. Dit wordt namelijk in stand gehouden door het hokjesdenken van onze maatschappij. Laten we daarom alsjeblieft de kinderen gewoon kind laten zijn, in plaats van hen meteen in hun vroegste jeugd in een hokje stoppen.

Beeld:Ā Jessica Lucia

Dit bericht is geplaatst in 100% Vrouw, Moeder De Vrouw met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge