Shop till you drop

Het is vaak een geliefde bezigheid van vrouwen. De meeste mannen ergeren er zich gruwelijk aan en kennen vrijwel geen vrouw die er niet aan verslaafd is. Shoppen! 

Het is bijna niet voor te stellen dat ik sinds mijn ziekte, ruim 10 jaar geleden, niet of nauwelijks meer ben gaan shoppen. Ik had mezelf ervan overtuigd dat ik er niet van hield en online spullen kopen een prima alternatief was. Geheel tot tevredenheid van Maxi-man, die uitsluitend een computerwinkel of Mediamarkt bezoekt. En dan nog alleen als het strikt noodzakelijk is. Online spullen kopen is toch veel makkelijker, sneller en leuker!! Tot voor kort kon ik die mening volledig onderschrijven, maar gisteren ben ik dus in mijn eentje de stad ingegaan.

Ik denk dat ik er ongeveer anderhalf tot twee uur heb doorgebracht. Het doel was een fles Dasty bij de Wibra scoren, omdat ik een kastje goed vetvrij moet maken om te kunnen verven. Als lezer zul je je het niet voor kunnen stellen, maar ik stond met open mond op de drempel. En niet alleen bij de Wibra, maar ook de Blokker, Zeeman en Xenos. Zo groot, zo ruim en zoveel mooie spullen! Ik kan alles aanraken, voelen en van alle kanten bekijken. En dan ben ik alleen nog maar in goedkope segment winkels geweest. Wat gaat er gebeuren als ik in een écht mooie woonwinkel terecht kom!! Uiteindelijk heb ik me redelijk in weten te houden en ben met maar twee volle tassen huiswaarts gekeerd. Leuke woonspulletjes, twee truitjes voor Mini-man en een truitje voor mezelf was de buit.

In de auto realiseerde ik me dat ik eigenlijk niet eens zo overdreven moe was. En dat terwijl ik al jaren ’s middags op de bank instort, omdat ik het niet langer volhoud. Dat ik moet bijtanken, omdat er nog gekookt moet worden. Sinds Mini-man geen middagtuk meer deed, had ik het zwaar, dat kun je begrijpen. Ik krijg er nu tranen van mijn ogen en een voel me ongelofelijk gelukkig. Ik zal binnenkort vertellen hoe het komt dat ik meer energie heb. Na ruim 10 jaar voel ik me weer ‘normaal’. Ik heb mijn wondermiddel gevonden!!

Foto: Pexels

Dit bericht is geplaatst in 100% Vrouw, Gezonde Vrouw, Vrouw van met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge