Weer terug

Daar ben ik weer. Het lukte me door allerlei redenen de laatste tijd niet om te bloggen. Natuurlijk was daar zes weken schoolvakantie, waarvan wij er in totaal twee weggeweest zijn. En ondanks dat ik het geweldig vind om Mini-man om me heen te hebben is zes weken wel láng! Maar goed, we hebben het overleefd.

Ik ben weer terug op mijn  blog. Mini-man is terug naar school. Maxi-man terug naar zijn werk. Terug naar de dagelijkse structuur. Kortom, terug van weggeweest en dat voelt eigenlijk wel lekker. Er is de laatste tijd genoeg voorgevallen om een heleboel blogs te schrijven, dus voorlopig hoef ik me niet te vervelen.

Ik kijk uit naar bloggen over de eerste echte basisschoolstappen van Mini-man, mijn bezoek aan de overgangsconsulente, mijn wensen op woongebied, avonturen van de katten en meer! Dus blijf vooral mijn blog bezoeken. Let me entertain you! 😀

Foto: Pexels

Dit bericht is geplaatst in 100% Vrouw met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge