Waar is dat feestje?!!

Daar! Daar! Onee, toch ergens anders…! 

Onze Mini-man wordt aanstaande zaterdag 5 jaar. Omdat het vanaf volgende week meivakantie is, hebben wij zijn kinderfeest gisteren alvast gevierd. Super gezellig, maar wat een drukke bende!! En dan hadden we het onszelf nog makkelijk gemaakt door een arrangement te boeken in een binnenspeeltuin. Dachten we…

Ik had gereserveerd bij een binnenspeeltuin waar Mini-man al eerder bij een kinderfeestje geweest was. Niet omdat het zo’n superlocatie is, maar wel oké en prettig geprijsd. Het belangrijkste voor de keuze van deze locatie was, dat Mini-man niet van onverwachte situaties houdt. Dus als hij al eerder ergens geweest is, zit hij lekkerder in zijn vel. Maar ja, als dan de eigenaresse van de speeltuin de avond vantevoren opbelt om te zeggen dat het met 26 graden te warm is daarbinnen (het is een oude fabriekshal ofzo) en adviseert naar een andere locatie uit te wijken, dan heb je een uitdaging. Want wie bedenkt nou dat het half april 26 graden gaat worden? Wij niet!! Gelukkig waren we onlangs met vrienden bij een andere binnenspeeltuin in de regio geweest, waar Mini-man ook heerlijk gespeeld had. En na één telefoontje wisten we dat we daar terecht konden. Feest gered!!

Nu kun je je nog afvragen waarom we met zulk lekker weer voor een binnenlocatie gekozen hebben. Heel simpel. Ik heb geen zin om continue 6 kindjes met zonnebrandcrème in te smeren en ik moet er niet aan denken dat ze zonnebrand oplopen door ons toedoen. Vandaar lekker veilig binnen.

De kinderen hebben zich prima vermaakt. Op wat kleine schermutselingen na (hij duwde mij, ja maar jij begon!) konden ze het ook prima met elkaar vinden. We kunnen terugkijken op een geslaagd kinderfeestje. Super! Aanstaande zaterdag nog feest thuis voor de opa’s, oma’s, ooms, tantes, neefje en nichtjes. De slingers en ballonnen blijven daarom nog even hangen, tot groot plezier van Mini-man (gezellig hé, mama!). Ik ben ook heel benieuwd wat hij van zijn cadeau gaat vinden. Een echt Wii! Kleine mannetjes worden groot…!

Dit bericht is geplaatst in 100% Vrouw, Moeder De Vrouw met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge