Herfstvakantie

Herfstvakantie. De blaadjes vallen, er schieten paddestoelen uit de grond en ’s morgens is het guur en koud. Maar dan piept het zonnetje door de wolken en je kunt je tussenjas weer in de hoek gooien. Korte broek aan en geniet van de heerlijke nazomer! Een beetje verwarrend is het wel, want wat trek je ’s morgens aan, maar je hoort mij niet klagen!

In het verleden zag ik nog wel eens op tegen de vakanties. Je kind minimaal een week fulltime over de vloer, dus hoe krijg je je huishouden gedaan en hoe voorrkom je dat het zich gaat vervelen. Inmiddels heb ik geleerd van de ervaringen van afgelopen vakanties. Je kunt maar beter een lijstje activiteiten achter de hand hebben, zodat je voorbereid bent. Dat scheelt een hoop boos worden, dat verzeker ik je!

Die activiteiten hoeven echt geen grootse dingen te zijn. Het kan variëren van een knutselwerkje tot een playdate bij een vriend(innet)je of een logeerpartij bij opa en oma. Succes verzekerd! Ikzelf had het deze keer wat grootser aangepakt, omdat Maxi-man wat gestressed was, had ik bedacht dat wij naar Moviepark Germany gingen. Even lekker verstand op nul, blik op oneindig en over de kop in de achtbaan! Dit hebben we vorig jaar ook gedaan en dat was goed bevallen. Een nachtje in een huisje vond ik ook leuk, dus ben ik gaan neuzen op Groupon en ik ontdekte in Twente een geweldig leuke locatie!

Tussen al deze activiteiten door heeft Mini-man zich prima vermaakt met zijn Lego, bibliotheekboeken lezen en het ontdekken van Minecraft. Het is nu al weer vrijdag en hij staat al weer te popelen om maandag naar school te gaan. De vakantie is voorbij gevlogen!

Dit bericht is geplaatst in 100% Vrouw, Moeder De Vrouw, Vrouw van met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge