Moviepark Germany

Net zoals vorig jaar zijn we met twee vriendinnen in de herfstvakantie naar Moviepark Germany geweest. Wat een feest!

Maxi-man en ik hebben heel verschillende interesses qua pretpark. Op andere fronten ook wel,  maar dat is voor een andere keer 😉 De vriendinnen hebben hetzelfde probleem. Daarom is het perfect om met zijn vijven een pretpark te bezoeken. De thrill seekers kunnen alle achtbanen aflopen en de niet zo avontuurlijke leden van ons groepje, waaronder ikzelf, vermaken zich prima met Mini-man in de kinderattracties.

Voor de kleintjes is er een deel van het park ingericht met verschillende Nick jr. helden. Zo kun je daar Chase en Marshall van de Paw Patrol ontmoeten. Superleuk! Verder zijn er botsautootjes die niet zo heel hard gaan, een mini achtbaan, een reuzerad en nog veel meer. Een aantal dingen is voor Mini-man nog steeds een no go. Allerlei attracties die hoog en hard gaan of die teveel lawaai maken, weet hij perfect te omzeilen. Gelukkig is er daarnaast nog voldoende keuze uit andere leuke activiteiten.

Het is wel goed te weten dat in de herfstvakantie het park in het teken staat van Halloween. Overdag is dat prima te doen voor de kleintjes, maar na 17.00 uur gaan ze daar helemaal los. Wij zorgen ervoor dat we dan het park uit zijn, zodat Mini-man niet ’s nachts in zijn bed nog bezocht wordt door spoken, heksen en vampiers. En de kosten? Die zijn prima in de hand te houden als je toegangskaarten met korting koopt, zoals via Tripper.

Dit bericht is geplaatst in 100% Vrouw met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge