Bumba verhuizing

Afgelopen week las ik een oproep op Facebook van een moeder die een specifiek Bumba knuffeldoekje voor haar dochter zocht. Dochter was zowel haar standaard Bumba als haar reserve exemplaar verloren. Deze knuffeldoekjes zijn wel overal verkrijgbaar, maar de fabrikant wijzigt zo nu en dan het poppetje enigszins. En dan heb je een probleem! Toevallig hadden wij twee reserve exemplaren in de kast liggen, die afgekeurd waren vanwege een te dik hoofd. Tja, daar kan Bumba natuurlijk ook niets aan doen. đŸ˜‰

Ik heb toen aan Mini-man gevraagd of de twee afgekeurde Bumba’s bij het verdrietige meisje mochten wonen. En onze kanjer vond het meteen goed! Ik heb ze lekker gewassen, zodat ze fris konden verhuizen. De oproep was inmiddels verdwenen, dus ik heb een oproep geplaatst of de bewuste moeder contact met me wilde opnemen. En dat deed ze nog dezelfde dag.

Vandaag kwamen moeder en dochter de Bumba’s ophalen. Mini-man pakte zelf de poppetjes en gaf ze aan het tweejarige meisje. “Alsjeblieft en graag gedaan,” zei hij erbij. *smelt* Het meisje was heel verlegen, maar drukte de Bumba’s tegen haar borst, stak haar duim in haar mond en begon meteen te knuffelen. Ze waren goedgekeurd!! De moeder en ik kregen allebei tranen in ons ogen, van deze geweldige overdracht. Mini-man was heel erg stoer en kreeg van de moeder een zak strooigoed en sinterklaasschuimpjes. Daarvan mocht hij natuurlijk meteen snoepen, want dat had hij dik verdiend. Ik ben megatrots op onze kanjer!

Dit bericht is geplaatst in 100% Vrouw, Moeder De Vrouw. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge